WEKO3
アイテム
音戸ちりめんを使った若者向け新メニューの開発
https://doi.org/10.60171/00003117
https://doi.org/10.60171/0000311777565375-eb1b-4a98-8bce-5785461a188d
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||
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公開日 | 2023-03-15 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | 音戸ちりめんを使った若者向け新メニューの開発 | |||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Development of New Menus Using “Ondochirimen” for Young People | |||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | 音戸ちりめん = Ondochirimen | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | かたくちいわし = Engraulis japonicus | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | しらす = Whitebait | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | メニュー開発 = Menu development | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | 若者向け = For young people | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||
ID登録 | ||||||||||||||
ID登録 | 10.60171/00003117 | |||||||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||||
著者 |
前田, ひろみ
× 前田, ひろみ
× 梶山, 曜子
× Maeda, Hiromi
× Kajiyama, Yoko
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抄録 | ||||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||||
内容記述 | We studied that young people developed by themselves the new menu using “Ondochirimen” for the purpose of maintaining a brand value of “Ondochirimen”. As a result, the following suggestion was provided. At first, as for the existing menu using “Ondochirimen”, most were staple food. It was suggested that it was difficult to go out of the frames of the conventional direction for using “Ondochirimen”. Then, 40% of new menus developed by young people were pasta. We recognized that young people preferred fatty menus. In addition, it was suggested that the young people’s awareness of “Ondochirimen” increased by literature survey and menu analysis and development for the “Ondochirimen” and the local training by themselves. |
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書誌情報 |
広島文化学園短期大学紀要 巻 48, p. 11-17, 発行日 2015-12-28 |
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出版者 | ||||||||||||||
出版者 | 広島文化学園短期大学 | |||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||
収録物識別子 | 18846769 | |||||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||
収録物識別子 | AA12454339 | |||||||||||||
フォーマット | ||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||
内容記述 | application/pdf | |||||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |