Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2023-03-15 |
タイトル |
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タイトル |
農・水産物の栽培,養殖および加工分野での食塩の意外な利用法(III) |
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言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Amazing Ways of Using Salt in Cultivation and Processing of Agricultural or Aquatic Products (III) |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
jpn |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
食塩 |
キーワード |
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Other |
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主題 |
salt |
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利用 |
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役割 |
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栽培 |
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cultivation |
キーワード |
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Other |
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主題 |
養殖 |
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主題 |
raising |
キーワード |
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装飾 |
キーワード |
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主題 |
decoration |
キーワード |
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主題 |
加工 |
キーワード |
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Other |
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主題 |
manufacturing |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ID登録 |
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ID登録 |
10.60171/00003177 |
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ID登録タイプ |
JaLC |
著者 |
山崎, 濶
白砂, 千登勢
松岡, 恵美子
Yamasaki, Hiroshi
Shirasago, Chitose
Matsuoka, Emiko
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抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
To examine unfamiliar functions of using salt, some amazing ways of using salt in the area of cultivation and processing of agricultural or aquatic products have been closely studied in this paper. In the study, the following cases are closely examined. 1. Salt can be used to help growth of rice seedlings and to raise lotus rhizomes. And it can be used to improve the taste of cooked rice. 2. Salt can be used to cultivate some freshwater fish, like carps and goldfish, and also be mixed in the feeding food. 3. Salt can be used to keep freshness of seafood, like crabs and trepangs. 4. Salted water can be used to extract salt from salted fish, like salted roes of herrings and salted jellyfish. 5. Salt can be used for decorative purposes in cooking some seafood, like sea breams, crabs and clams. 6. Salt can be used to heighten the colors of some seafood products like, smoked yellowtails and salted roes of salmons. |
内容記述 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
この論文は国立情報学研究所の電子図書館事業により電子化されました。 |
書誌情報 |
広島文化短期大学紀要
巻 39,
p. 37-46,
発行日 2006-08-07
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出版者 |
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出版者 |
広島文化短期大学 |
ISSN |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
13483587 |
書誌レコードID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AA11868325 |
フォーマット |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
application/pdf |
著者版フラグ |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |