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  1. 紀要類・刊行物等
  2. 広島文化短期大学
  3. 広島文化短期大学紀要 第39巻

農・水産物の栽培,養殖および加工分野での食塩の意外な利用法(III)

https://doi.org/10.60171/00003177
https://doi.org/10.60171/00003177
15319325-87d1-4d41-b606-9a451d953c33
名前 / ファイル ライセンス アクション
39-4.pdf 39-4.pdf (838.1 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2023-03-15
タイトル
タイトル 農・水産物の栽培,養殖および加工分野での食塩の意外な利用法(III)
言語 ja
タイトル
タイトル Amazing Ways of Using Salt in Cultivation and Processing of Agricultural or Aquatic Products (III)
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 食塩
キーワード
主題Scheme Other
主題 salt
キーワード
主題Scheme Other
主題 利用
キーワード
主題Scheme Other
主題 use
キーワード
主題Scheme Other
主題 役割
キーワード
主題Scheme Other
主題 role
キーワード
主題Scheme Other
主題 栽培
キーワード
主題Scheme Other
主題 cultivation
キーワード
主題Scheme Other
主題 養殖
キーワード
主題Scheme Other
主題 raising
キーワード
主題Scheme Other
主題 装飾
キーワード
主題Scheme Other
主題 decoration
キーワード
主題Scheme Other
主題 加工
キーワード
主題Scheme Other
主題 manufacturing
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.60171/00003177
ID登録タイプ JaLC
著者 山崎, 濶

× 山崎, 濶

ja 山崎, 濶

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白砂, 千登勢

× 白砂, 千登勢

ja 白砂, 千登勢

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松岡, 恵美子

× 松岡, 恵美子

ja 松岡, 恵美子

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Yamasaki, Hiroshi

× Yamasaki, Hiroshi

en Yamasaki, Hiroshi

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Shirasago, Chitose

× Shirasago, Chitose

en Shirasago, Chitose

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Matsuoka, Emiko

× Matsuoka, Emiko

en Matsuoka, Emiko

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 To examine unfamiliar functions of using salt, some amazing ways of using salt in the area of cultivation and processing of agricultural or aquatic products have been closely studied in this paper. In the study, the following cases are closely examined. 1. Salt can be used to help growth of rice seedlings and to raise lotus rhizomes. And it can be used to improve the taste of cooked rice. 2. Salt can be used to cultivate some freshwater fish, like carps and goldfish, and also be mixed in the feeding food. 3. Salt can be used to keep freshness of seafood, like crabs and trepangs. 4. Salted water can be used to extract salt from salted fish, like salted roes of herrings and salted jellyfish. 5. Salt can be used for decorative purposes in cooking some seafood, like sea breams, crabs and clams. 6. Salt can be used to heighten the colors of some seafood products like, smoked yellowtails and salted roes of salmons.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 この論文は国立情報学研究所の電子図書館事業により電子化されました。
書誌情報 広島文化短期大学紀要

巻 39, p. 37-46, 発行日 2006-08-07
出版者
出版者 広島文化短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 13483587
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA11868325
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-07-25 10:57:59.598788
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