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  1. 紀要類・刊行物等
  2. 広島文化女子短期大学
  3. 広島文化女子短期大学紀要 第28巻

本学における調理学教育 (その1) : 調理学教育の新しい動向

https://doi.org/10.60171/00003222
https://doi.org/10.60171/00003222
654eb862-1cbb-4cd3-bcb6-237ede201913
名前 / ファイル ライセンス アクション
28-2.pdf 28-2.pdf (411.0 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2023-03-15
タイトル
タイトル 本学における調理学教育 (その1) : 調理学教育の新しい動向
言語 ja
タイトル
タイトル Cooking Education of Hiroshima Bunka Womens' Junior College,Ⅰ : New trend in Cooking Education
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 調理学教育
キーワード
主題Scheme Other
主題 cooking education
キーワード
主題Scheme Other
主題 目的
キーワード
主題Scheme Other
主題 aims
キーワード
主題Scheme Other
主題 推移
キーワード
主題Scheme Other
主題 changes
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.60171/00003222
ID登録タイプ JaLC
著者 前田, ひろみ

× 前田, ひろみ

ja 前田, ひろみ

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畠山, 敏慧

× 畠山, 敏慧

ja 畠山, 敏慧

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天川, 満子

× 天川, 満子

ja 天川, 満子

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斉藤, 千鶴子

× 斉藤, 千鶴子

ja 斉藤, 千鶴子

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福永, 英子

× 福永, 英子

ja 福永, 英子

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Maeda, Hiromi

× Maeda, Hiromi

en Maeda, Hiromi

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Hatakeyama, Toshie

× Hatakeyama, Toshie

en Hatakeyama, Toshie

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Amakawa, Mitsuko

× Amakawa, Mitsuko

en Amakawa, Mitsuko

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Saito, Chizuko

× Saito, Chizuko

en Saito, Chizuko

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Fukunaga, Hideko

× Fukunaga, Hideko

en Fukunaga, Hideko

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The practical cooking training introduced in the present new curriculum was carried out with an substantial improvement of the content. In general, the conventional cooking practice was inclined to lay emphasis on the work of cooking, per se, whereas the present one is carried out enjoying the time by coordinating dish materials, colors etc. Thus, the aim of this training has recently been changing. Further, we cannot neglect that various new food preparations such as processed foods and precooked ones have been brought out in the market by everprogressing studies in food industry in respond to the consumer's needs. Further, students' concerns to foods have been changed associated with the tendency they have much interest to adorn their housing space and themselves. Thus, they have begun to enjoy the arrangement on a table with their well-refined sense. Now, it is getting near to the 21st centry. Assuming occurrence of alterations in the diet style of the next century, we should select new views and new methods suitable for the future practice of cooking training and improve the cooking education taking a consideration of the significance of the subject.
書誌情報 広島文化女子短期大学紀要

巻 28, p. 5-11, 発行日 1995-07-10
出版者
出版者 広島文化女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09137068
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00213869
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-07-25 10:59:14.965376
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