ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 紀要類・刊行物等
  2. 広島文化女子短期大学
  3. 広島文化女子短期大学紀要 第6巻

(ノート) ふりかけ食品の性状について

https://doi.org/10.60171/00003372
https://doi.org/10.60171/00003372
81f757a1-2b47-4a56-b0c0-4748746294f9
名前 / ファイル ライセンス アクション
6-3.pdf 6-3.pdf (2.8 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2023-03-15
タイトル
タイトル (ノート) ふりかけ食品の性状について
言語 ja
タイトル
タイトル (Note) General Properties of Furikake Foods
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.60171/00003372
ID登録タイプ JaLC
著者 田中, 祐彦

× 田中, 祐彦

ja 田中, 祐彦

Search repository
Tanaka, Sukehiko

× Tanaka, Sukehiko

en Tanaka, Sukehiko

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Furikake foods on the market now- a- days are the merchandise of various brands. Starting from the days of home-made “sesame and salt”, various Furikake foods have been devised and put on the market. But there is no standard; even the difference between seasoning foods and nutritive foods is not accurate. Therefore in order to know the general properties of these foods, 20 samples on the market were picked up and their components and compositions were investigated by chemical analysis. As the result the following were made clear: 1. There were big differences among those of different brands in their materials and quantity. There was no definite tendency. 2. The amount of salt in the ordinary Furikake was 23.31 % on the average, Chazuke 35.63 %. 3. The calory of most of them were 300 Cal. Chazuke had the least calory. 4. Except the special brands, the matereals used commonly are as follows: dried laver (green, black, broken or cut into small pieces) sesame (white, black, parched) planed dried- fish (seasoned, dried, bonito) seasoning granule Note: Furikake=granulated seasoning foods to be mixed with boiled rice. Chazuke = a kind of furikake to be mixed with boild rice soaked in green tea.
書誌情報 広島文化女子短期大学紀要

巻 6, p. 22-30, 発行日 1973-03-15
出版者
出版者 広島文化女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09137068
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00213869
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-07-25 11:02:31.428438
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3