Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2023-03-15 |
タイトル |
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タイトル |
大豆タンパク粒の熱変性に関する組織学的検討 (第1報) |
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言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Food-histological Studies on the thermal Degeneration of Proteins in the Soy Bean. I. |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
jpn |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ID登録 |
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ID登録 |
10.60171/00003382 |
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ID登録タイプ |
JaLC |
著者 |
坂井, 正治
樋口, 康子
Sakai, Masaharu
Yasuko, Higuchi
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抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
The thermal degeneration of the protein bodies in the soybean boiled at 121° to 123℃ under pressure (1.18-1.32 kg/c㎡) was investigated histologically. The degenerated protein bodies in the soybean were observed to be contracted and hardened with boiling time. From the results t hat came into existence, when the degenerated Protein bodies were treated with pancreatin aqueous solution (3%), it might be concluded that the above protein bodies withstand an attack of that solution. This behavior was observed for the soybean boiled for over 40 minutes. |
書誌情報 |
広島文化女子短期大学紀要
巻 5,
p. 51-57,
発行日 1972-07-20
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出版者 |
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出版者 |
広島文化女子短期大学 |
ISSN |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
09137068 |
書誌レコードID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN00213869 |
フォーマット |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
application/pdf |
著者版フラグ |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |