WEKO3
アイテム
音戸ちりめんを使ったメニューの開発と地域連携への試み
https://doi.org/10.60171/00003110
https://doi.org/10.60171/00003110e89e8b6a-6c54-4082-b629-6e0b8046150e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||
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公開日 | 2023-03-15 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | 音戸ちりめんを使ったメニューの開発と地域連携への試み | |||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Development of New Menus Using “Ondochirimen” and Regional Partnership | |||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | 音戸ちりめん = Ondochirimen | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | かたくちいわし = Engraulis japonicus | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | しらす = Whitebait | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | メニュー開発 = Menu development | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | 地域連携 = Regional Partnershi | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||
ID登録 | ||||||||||||||
ID登録 | 10.60171/00003110 | |||||||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||||
著者 |
前田, ひろみ
× 前田, ひろみ
× 梶山, 曜子
× Maeda, Hiromi
× Kajiyama, Yoko
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抄録 | ||||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||||
内容記述 | We received a “Kure regional activation Research Grant” in 2014, and researched on the theme of “Development of New Menus Using “Ondochirimen” for Young People”. As a result, we had proposed a food menu using the “Ondochirimen” from young people’s point of view. This year, we investigated “the awareness of Ondo chirimen”, “the taste conscious of Ondochirimen”, and “the frequency of eating Ondochirimen”, etc. And we developed some menus that matched in the modern eating habits and food preferences for each generation. Developed menus were utilized in the campaign activities in “Kure Ondo festa”. We could spread the charm of“Ondochirimen” to a wide range of ages. At the same time, we could lead to increased consumption of“Ondochirimen”. In addition, we could try to activation of the region, through activities to propose a menu to Kure local store. |
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書誌情報 |
広島文化学園短期大学紀要 巻 49, p. 1-9, 発行日 2016-12-28 |
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出版者 | ||||||||||||||
出版者 | 広島文化学園短期大学 | |||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||
収録物識別子 | 18846769 | |||||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||
収録物識別子 | AA12454339 | |||||||||||||
フォーマット | ||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||
内容記述 | application/pdf | |||||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |