Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2023-03-15 |
タイトル |
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タイトル |
サヤインゲンの形態学的研究 (1報) |
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言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Morphological Studies on the Kidney Beans (1) |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
jpn |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ID登録 |
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ID登録 |
10.60171/00003346 |
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ID登録タイプ |
JaLC |
著者 |
今中, 鏡子
川上, いつゑ
Imanaka, Kyoko
Kawakami, Itsue
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抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
1) Histological studies were preliminarily performed on young legumes of the kidney beans (Phaseolus vulgaris L.,) to have foundamental data for the further studies on the effects of freezing and thawing on the beans. 2) Pod of the young bean consists of three layers, i. e., epicarp, mesocarp and endocarp, each of which consists of multiple layers of cells and contains starch and is rich in ascorbic acid. 3) Cotyledons stores starch granules, which have been deposited in amyloplasts, and cytochemical test for ascrobic acid is positive with the cotyledons. 4) Chemical determination of ascorbic acid showed 14.7 mg% to 17.8 mg% in young legumes of the kidney beans. |
書誌情報 |
広島文化女子短期大学紀要
巻 13,
p. 69-83,
発行日 1980-04-20
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出版者 |
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出版者 |
広島文化女子短期大学 |
ISSN |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
09137068 |
書誌レコードID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN00213869 |
フォーマット |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
application/pdf |
著者版フラグ |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |