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鯨肉について (第1報) : 鮮度とにおい
https://doi.org/10.60171/00003409
https://doi.org/10.60171/00003409afbdab57-3efc-40e2-bd44-2b182e894727
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||
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公開日 | 2023-03-15 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | 鯨肉について (第1報) : 鮮度とにおい | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | ON WHALE MEAT (PART 1) : FRESHNESS AND SMELL | |||||||||
言語 | en | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | jpn | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
ID登録 | ||||||||||
ID登録 | 10.60171/00003409 | |||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||
著者 |
大上戸, 郁恵
× 大上戸, 郁恵
× Daijogo, Ikue
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抄録 | ||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||
内容記述 | In order to popularize the use of whale meat, a kind of cheap and nourishing food, we have studied the relation between the smell of the meat and the content of volatile basic nitrogen in the meat. From the standpoint of food sanitation, we have clarified how much longer the whale meat can be preserved in a refrigerator than in a room of normal temperature. It has been found that before the whale meat loses its freshness in a view of food sanitation, it begins to em a bad smell of ammonia, which becomes much stronger as the freshness deteriorates. | |||||||||
書誌情報 |
広島文化女子短期大学紀要 巻 1, p. 71-74, 発行日 1966-12-20 |
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出版者 | ||||||||||
出版者 | 広島文化女子短期大学 | |||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
収録物識別子 | 09137068 | |||||||||
書誌レコードID | ||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||
収録物識別子 | AN00213869 | |||||||||
フォーマット | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | application/pdf | |||||||||
著者版フラグ | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |