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  1. 紀要類・刊行物等
  2. 広島文化女子短期大学
  3. 広島文化女子短期大学紀要 第1巻

鯨肉について (第1報) : 鮮度とにおい

https://doi.org/10.60171/00003409
https://doi.org/10.60171/00003409
afbdab57-3efc-40e2-bd44-2b182e894727
名前 / ファイル ライセンス アクション
1-6.pdf 1-6.pdf (278.6 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2023-03-15
タイトル
タイトル 鯨肉について (第1報) : 鮮度とにおい
言語 ja
タイトル
タイトル ON WHALE MEAT (PART 1) : FRESHNESS AND SMELL
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.60171/00003409
ID登録タイプ JaLC
著者 大上戸, 郁恵

× 大上戸, 郁恵

ja 大上戸, 郁恵

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Daijogo, Ikue

× Daijogo, Ikue

en Daijogo, Ikue

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 In order to popularize the use of whale meat, a kind of cheap and nourishing food, we have studied the relation between the smell of the meat and the content of volatile basic nitrogen in the meat. From the standpoint of food sanitation, we have clarified how much longer the whale meat can be preserved in a refrigerator than in a room of normal temperature. It has been found that before the whale meat loses its freshness in a view of food sanitation, it begins to em a bad smell of ammonia, which becomes much stronger as the freshness deteriorates.
書誌情報 広島文化女子短期大学紀要

巻 1, p. 71-74, 発行日 1966-12-20
出版者
出版者 広島文化女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09137068
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00213869
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-07-25 11:03:06.171998
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