WEKO3
アイテム
鯨肉について (第2報) : 官能検査と嗜好調査
https://doi.org/10.60171/00003410
https://doi.org/10.60171/0000341031fd1a8a-ff22-4a35-959c-3a7f44167d25
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||
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公開日 | 2023-03-15 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | 鯨肉について (第2報) : 官能検査と嗜好調査 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | On Whale Meat (Part 2) : Sensory Research and Preference | |||||||||
言語 | en | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | jpn | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
ID登録 | ||||||||||
ID登録 | 10.60171/00003410 | |||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||
著者 |
大上戸, 郁恵
× 大上戸, 郁恵
× Daijogo, Ikue
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抄録 | ||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||
内容記述 | As whale meat loses its freshness, it begins to emit a bad smell and becomes unfit for food. In order to reduce the bad smell, it is necessary to make use of seasonings. Here we study the effect of the three kinds of seasonings; ginger and garlic, onion and bay-leaf, and sesame. At 5% significance level, we can conclude that the effect of onion and bay-leaf is somewhat lower than the effect of the other two kinds of seasonings. It is found that old people have a tendency to like the flavour of sesame. Further a measurement of preference is carried out to see how the wink meat is eaten and the result is analyzed statistically. | |||||||||
書誌情報 |
広島文化女子短期大学紀要 巻 1, p. 75-81, 発行日 1966-12-20 |
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出版者 | ||||||||||
出版者 | 広島文化女子短期大学 | |||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
収録物識別子 | 09137068 | |||||||||
書誌レコードID | ||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||
収録物識別子 | AN00213869 | |||||||||
フォーマット | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | application/pdf | |||||||||
著者版フラグ | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |