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  1. 紀要類・刊行物等
  2. 広島文化女子短期大学
  3. 広島文化女子短期大学紀要 第1巻

鯨肉について (第2報) : 官能検査と嗜好調査

https://doi.org/10.60171/00003410
https://doi.org/10.60171/00003410
31fd1a8a-ff22-4a35-959c-3a7f44167d25
名前 / ファイル ライセンス アクション
1-7.pdf 1-7.pdf (441.6 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2023-03-15
タイトル
タイトル 鯨肉について (第2報) : 官能検査と嗜好調査
言語 ja
タイトル
タイトル On Whale Meat (Part 2) : Sensory Research and Preference
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.60171/00003410
ID登録タイプ JaLC
著者 大上戸, 郁恵

× 大上戸, 郁恵

ja 大上戸, 郁恵

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Daijogo, Ikue

× Daijogo, Ikue

en Daijogo, Ikue

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 As whale meat loses its freshness, it begins to emit a bad smell and becomes unfit for food. In order to reduce the bad smell, it is necessary to make use of seasonings. Here we study the effect of the three kinds of seasonings; ginger and garlic, onion and bay-leaf, and sesame. At 5% significance level, we can conclude that the effect of onion and bay-leaf is somewhat lower than the effect of the other two kinds of seasonings. It is found that old people have a tendency to like the flavour of sesame. Further a measurement of preference is carried out to see how the wink meat is eaten and the result is analyzed statistically.
書誌情報 広島文化女子短期大学紀要

巻 1, p. 75-81, 発行日 1966-12-20
出版者
出版者 広島文化女子短期大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 09137068
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00213869
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-07-25 11:03:04.738244
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